Eten


Een dag begint ontspannen met een heerlijk ontbijt op de kamer. Wil je lekker uitslapen? Geen probleem. Het ontbijt, de warme broodjes en eitjes, worden aan de deur gehangen wanneer je wilt. 

De luxe ontbijtbox is goed gevuld met welkomstwijntje, verse jus d'orange, diverse soorten broodbeleg en koffie en thee. Alle ingrediënten voor een gezond en voedzaam ontbijt. 
Ontbijten kan ook in de ochtendzon op het terras. Groepen kunnen in overleg gezamenlijk ontbijten in de galerie of op het terras. 

Luxueus dineren
Op 100 meter van de Malerij bevindt zich restaurant de Veldhoeve, een toprestaurant waar je terecht kunt voor een exquise diner. Kijk bij 'arrangementen' voor de mogelijkheden.

Eten in Epe
Op loopafstand zijn diverse leuke lokale eetgelegenheden, waar voor elke smaak en prijs een goed bord te vinden is.
Voor groepen bestaat de mogelijkheid onze B&B-keuken te huren voor het zelf bereiden van maaltijden. Geeft u de voorkeur aan een cateraar, we adviseren u graag.

 


Online Beschikbaarheid bekijken Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriend(in)

CONTACT   
     
Dineren bij de Veldhoeve

Op nog geen 100 mtr van de Malerij ligt restaurant de Veldhoeve, een oude Veluwse boerderij. Hier verschijnt de kunst van de haute cuisine op het bord; een leuke combinatie met overnachten in de kunstzinnige B&B Silogie! Arrangement 1 Een diner met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in combinatie met een comfortabele gastenkamer van Silogie. Het arrangement voor twee personen: € 165,00 op vrij/zat.en € 155,00 op wo/do/zo. Arran

Lees meer >>