Atelier

Het enorme atelier leent zich uitstekend voor een workshop of training.

RUIMtehuur


Organiseer je eigen workshop of training in het atelier van de Malerij. Kom met je eigen bedrijf, klas, groep of club en neem eventueel je eigen begeleiding mee. Silogie heeft alle faciliteiten voor een perfecte workshop.

In de Malerij zijn verschillende indoor-activiteiten en workshops mogelijk. Denk aan muziek, theater, teambuilding, schilder- of meditatieworkshops.

De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer. Daarnaast zijn er nog diverse andere ruimtes zoals de galeries, zithoeken en terrassen waar je kunt loungen. 

Op korte afstand van het gebouw loop je zo het bos in. Ruimte genoeg dus voor aanvullende outdoor-activiteiten.


Online Reserveren Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriendin

CONTACT   
     

Anderen bekeken ook


Creatief vergaderen

Niets is zo belangrijk bij een vergadering als creativiteit (out of the box). Anders denken begint met een andere omgeving. En misschien een andere invulling?  Denk aan muziek, theater, cabaret, beeldende kunst of een creatieve workshop.  De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer. Daarnaast zijn er diverse andere ruimtes zoals de galeries, zithoeken en terrassen waar je kunt loungen.  Vanuit...Lees meer >>


Dineren bij de Veldhoeve

Op nog geen 100 mtr van de Malerij ligt restaurant de Veldhoeve, een oude Veluwse boerderij. Hier verschijnt de kunst van de haute cuisine op het bord; een leuke combinatie met overnachten in de kunstzinnige B&B Silogie! Arrangement 1 Een diner met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in combinatie met een comfortabele gastenkamer van Silogie. Het arrangement voor twee personen: € 165,00 op vrij/zat.en € 155,00 op wo/do/zo. Arran...Lees meer >>