Fietsen op de Veluwe

Toerfietsen, electrische fietsen, sportfietsen, mountainbikes, tandems, je eigen fiets: kom fietsend genieten van de Gelderse natuur!

Fietsen op de Veluwe

v.a. 125,-


De Veluwe beleef je op z'n mooist op de fiets: veel afwisseling, geen verkeerslichten en goed begaanbare fietspaden. Ontdek en dwaal met behulp van het zeer uitgebreide fietsknooppunten-netwerk. Silogie heeft kaarten beschikbaar.

Aan de ene kant fietsen door een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Aan de andere kant slingerende dijken in een verrassend rivierenland langs de oevers van de IJssel.  

Geniet van een heerlijke fietstocht en sluit de dag af met een comfortabele overnachting, inclusief ontbijt. Je krijgt een goede sportieve fiets, routekaarten en een lunchpakket mee.

Midweek (aankomst op zo/ma/di/wo/do) voor twee personen: € 125,00.
Weekend (aankomst vrij/zat) voor twee personen: € 135,00.

Het arrangement is tegen meerprijs mogelijk met een electrische fiets, mountainbike of tandem. (Graag tijdig aangeven)


Online Reserveren Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriendin

CONTACT   
     

Anderen bekeken ook


Bruidssuite

In de Torenkamer, de hoogste kamer in de silotorens, kunt u gebruik maken van het bruids/geliefden-arrangement. Een exclusieve en unieke beleving van ware romantiek ter volmaking van een bijzondere dag. Ook zonder boterbrief heerlijk om te beleven. Geen zoete maar echte romantiek voor kenners en liefhebbers van stoere gebouwen met een stevige vleug verwennerij. Superluxe en moderne designinrichting met een royaal hemelbed en een hemelbad met uitzicht over de landerije...Lees meer >>


Dineren bij de Veldhoeve

Op nog geen 100 mtr van de Malerij ligt restaurant de Veldhoeve, een oude Veluwse boerderij. Hier verschijnt de kunst van de haute cuisine op het bord; een leuke combinatie met overnachten in de kunstzinnige B&B Silogie! Arrangement 1 Een diner met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in combinatie met een comfortabele gastenkamer van Silogie. Het arrangement voor twee personen: € 165,00 op vrij/zat.en € 155,00 op wo/do/zo. Arran...Lees meer >>