Kunst & Cultuur


De galeries van de malerij zijn originele tentoonstellingsruimtes voor hedendaagse kunst. Vaak zijn er wisselende exposities en in alle kamers en  ruimtes hangt orginele kunst. Er is nog veel meer kunst en cultuur te genieten in de vele musea in de  directe omgeving.

Galerie en Atelier
De galerie bevindt zich in de silo en in de kelders onder de silotorens. Er zijn drie fraaie ruimtes voor wisselende exposities met soms het grote schildersatelier.

Het grote schilders Atelier op de 1e etage is de ideale werkplek voor creatieve workshops, artistieke trainingen, brainstorms, inspirerend vergaderen, theater en muziek uitvoeren.

Authentieke details
Opvallende authentieke details zijn de graantrechters, waardoor vroeger het graan de malerij in stroomde.  Ze geven een zekere intimiteit aan de werken die eronder staan of hangen. 
Ook in het originele trappenhuis in de houten silos en in de kamers hangt op diverse plaatsen kunst. De kunst die wordt geëxposeerd is van diverse kunstenaars waaronder Kees en Liesbeth, eigenaren van Silogie.

Museum-rondje
Wie meer van kunst wil genieten kan terecht in de vele musea in de buurt, zoals museum de Fundatie, het Kröller-Müller, het Voerman museum, Paleis Het Loo de Anningahof, of cultuur musea in Epe.


Online Beschikbaarheid bekijken Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriend(in)

CONTACT