Groepsaccommodatie


Groepslocatie 
De Malerij met gastenverblijven is te huur als groepsaccommodatie. In combinatie met onze Bed & Breakfast Silogie leent de Malerij zich ook uitstekend voor meerdaagse sessies. Er zijn zes gastenkamers met maximaal 17 slaapplaatsen. De Malerij als groepslocatie is met of zonder het atelier te huur.

Zie hiervoor arrangementen en tarieven.

Voor groepen die een artistieke invulling wensen is dit een unieke locatie
Een perfecte locatie voor kunstschilders, muzikanten, theatermakers en alle andere groepen met artistieke ambities.

Het atelier is ook een ruimte waar (groepen) kunstschilders een werkplek kunnen huren en zelf aan de gang kunnen gaan. Dit fantastische atelier is uitgerust om in een ruime setting met de grote schildersezels en werktafels te werken.

Maak een leuke combinatie met andere activiteiten: wandelen, fietsen, scooteren, buggy-ride, mountainbiken, paardrijden!


Online Beschikbaarheid bekijken Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriend(in)

CONTACT   
     
RUIMtehuur

Organiseer je eigen workshop of training in het atelier van de Malerij. Kom met je eigen bedrijf, klas, groep of club en neem eventueel je eigen begeleiding mee. Silogie heeft alle faciliteiten voor een perfecte workshop. In de Malerij zijn verschillende indoor-activiteiten en workshops mogelijk. Denk aan muziek, theater, teambuilding, schilder- of meditatieworkshops. De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer.

Lees meer >>
Creatief vergaderen

Niets is zo belangrijk bij een vergadering als creativiteit (out of the box). Anders denken begint met een andere omgeving. En misschien een andere invulling?  Denk aan muziek, theater, cabaret, beeldende kunst of een creatieve workshop.  De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer. Daarnaast zijn er diverse andere ruimtes zoals de galeries, zithoeken en terrassen waar je kunt loungen.  Vanuit

Lees meer >>