Torenkamer

De Torenkamer, ingericht als sfeervolle suite met hemelbed en bad, biedt een prachtig vergezicht en fraaie zonsopkomst over Gelderland. Een unieke setting om samen iets bijzonders te vieren.

Torenkamer

v.a.€ 145,-


Bovenin de silotoren is een prachtige suite in industriële stijl, een sfeervol plekje om samen iets bijzonders te vieren. Geniet van een droomzacht hemelbed en een hemelbad met fantastisch uitzicht.

Deze sfeervolle Torenkamer is in warme industriële stijl afgewerkt waarbij elementen van de graanfabriek in tact zijn gebleven. De stoere design fauteuils zorgen voor een mooi contrast. Ontbijtend aan de stijlvolle houten tafel kijk je uit over de landerijen en kun je genieten van een zonsopkomst.
De suite beschikt over een luxe badkamer, een kitchenette met magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkastje. Er is een ingebouwde flatscreen met DVD speler. 
Koffie en thee vrij beschikbaar op de kamer. Ontdek het verrassende Silogie ontbijtkistje! 

Een zeer complete, luxueuze en romantische gastenkamer, hoog verheven boven de dagelijkse besognes. Een bijzondere suite voor iedereen die een unieke en exclusieve overnachting wil beleven.

Reserveren via reserveerpagina of via contactpagina. 


Online Reserveren Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriendin

CONTACT   
     

Anderen bekeken ook


Oostkamer

De gastenkamer is afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De warme gemetselde silowanden contrasteren met comfortabele designmeubels. Het gastenverblijf, eigenlijk een kleine studio, heeft een eigen entree en badkamer met douche. Er is een pantry met kleine koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Koffie en thee vrij beschikbaar op de kamer. Ontbijt op de kamer. Ontdek het verrassende Silogie ...Lees meer >>


Westkamer

De gastenkamer is afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De warme gemetselde silowanden contrasteren met comfortabele designmeubels. Het gastenverblijf, eigenlijk een kleine studio, heeft een eigen entree en badkamer met douche. Er is een pantry met kleine koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Koffie en thee vrij beschikbaar op de kamer. Ontbijt op de kamer. Ontdek  het verrassende Silogie...Lees meer >>