Atelier

Het enorme atelier leent zich uitstekend voor een workshop of training.

RUIMtehuur


Organiseer je eigen workshop of training in het atelier van de Malerij. Kom met je eigen bedrijf, klas, groep of club en neem eventueel je eigen begeleiding mee. Silogie heeft alle faciliteiten voor een perfecte workshop.

In de Malerij zijn verschillende indoor-activiteiten en workshops mogelijk. Denk aan muziek, theater, teambuilding, schilder- of meditatieworkshops.

De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer. Daarnaast zijn er nog diverse andere ruimtes zoals de galeries, zithoeken en terrassen waar je kunt loungen. 

Op korte afstand van het gebouw loop je zo het bos in. Ruimte genoeg dus voor aanvullende outdoor-activiteiten.


Online Reserveren Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriendin

CONTACT   
     

Anderen bekeken ook


Creatief vergaderen

Niets is zo belangrijk bij een vergadering als creativiteit (out of the box). Anders denken begint met een andere omgeving. En misschien een andere invulling?  Denk aan muziek, theater, cabaret, beeldende kunst of een creatieve workshop.  De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer. Daarnaast zijn er diverse andere ruimtes zoals de galeries, zithoeken en terrassen waar je kunt loungen.  Vanuit...Lees meer >>


Fietsen op de Veluwe

De Veluwe beleef je op z'n mooist op de fiets: veel afwisseling, geen verkeerslichten en goed begaanbare fietspaden. Ontdek en dwaal met behulp van het zeer uitgebreide fietsknooppunten-netwerk. Silogie heeft kaarten beschikbaar. Aan de ene kant fietsen door een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Aan de andere kant slingerende dijken in een verrassend rivierenland langs de oevers van de IJssel.  ...Lees meer >>