Fietsen op de Veluwe

Toerfietsen, electrische fietsen, sportfietsen, mountainbikes, tandems, je eigen fiets: kom fietsend genieten van de Gelderse natuur!

Fietsen op de Veluwe


De Veluwe beleef je op z'n mooist op de fiets: veel afwisseling, geen verkeerslichten en goed begaanbare fietspaden. Ontdek en dwaal met behulp van het zeer uitgebreide fietsknooppunten-netwerk. Silogie heeft kaarten beschikbaar.

Aan de ene kant fietsen door een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Aan de andere kant slingerende dijken in een verrassend rivierenland langs de oevers van de IJssel.  

Geniet van een heerlijke fietstocht en sluit de dag af met een comfortabele overnachting, inclusief ontbijt. 

 


Online Reserveren Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriendin

CONTACT   
     

Anderen bekeken ook


Sauna & Wellness Actie

I.v.m. Corona is dit arrangement op dit moment helaas niet geldig. Hou onze nieuwsberichten in de gaten voor de meest actuele informatie.  Dit is drie dagen intens genieten op de Veluwe en twee bijzondere overnachtingen met Silogie ontbijt en twee vouchers voor een relaxed saunabezoek voor slechts €    p.p. Wat is lekkerder dan een heerlijk zacht bed na een hele dag relaxen in de sauna? Blijf heerlijk lang badderen. Laat inchecken is n...Lees meer >>


Bruidssuite

In de Torenkamer, de hoogste kamer in de silotorens, kunt u gebruik maken van het bruids/geliefden-arrangement. Een exclusieve en unieke beleving van ware romantiek ter volmaking van een bijzondere dag. Ook zonder boterbrief heerlijk om te beleven. Geen zoete maar echte romantiek voor kenners en liefhebbers van stoere gebouwen met een stevige vleug verwennerij. Superluxe en moderne designinrichting met een royaal hemelbed en een hemelbad met uitzicht over de landerije...Lees meer >>