Oostkamer

Vanuit de rustige Oostkamers heb je een fraaie zonsopkomst en uitzicht op weilanden. 

Oostkamer

v.a. € 95,00


De gastenkamer is afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De warme gemetselde silowanden contrasteren met comfortabele designmeubels.

Het gastenverblijf, eigenlijk een kleine studio, heeft een eigen entree en badkamer met douche. Er is een pantry met kleine koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Koffie en thee vrij beschikbaar op de kamer. Ontbijt op de kamer. Ontdek het verrassende Silogie ontbijtkistje! 
De kamer is ingericht  met een tafel, stoelen en fauteuils en flatscreen. En natuurlijk de heerlijke hotelbedden waar je makkelijk in wegdroomt.
Vanuit de rustige Oostkamers heb je uitzicht op weilanden. 
Dat is relaxed overnachten en wakker worden. Zeer aangename privacy. 

Reserveren via reserveerpagina of via contactpagina. 


Online Reserveren Cadeau Geven Telefonisch Reserveren Tip een vriendin

CONTACT   
     

Anderen bekeken ook


Torenkamer

Bovenin de silotoren is een prachtige suite in industriële stijl, een sfeervol plekje om samen iets bijzonders te vieren. Geniet van een droomzacht hemelbed en een hemelbad met fantastisch uitzicht. Deze sfeervolle Torenkamer is in warme industriële stijl afgewerkt waarbij elementen van de graanfabriek in tact zijn gebleven. De stoere design fauteuils zorgen voor een mooi contrast. Ontbijtend aan de stijlvolle houten tafel kijk je uit over de landerijen en kun je geni...Lees meer >>


Westkamer

De gastenkamer is afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De warme gemetselde silowanden contrasteren met comfortabele designmeubels. Het gastenverblijf, eigenlijk een kleine studio, heeft een eigen entree en badkamer met douche. Er is een pantry met kleine koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Koffie en thee vrij beschikbaar op de kamer. Ontbijt op de kamer. Ontdek  het verrassende Silogie...Lees meer >>