CONTACT   
     

OMGEVING

Epe biedt de toerist een uniek, gevarieerd landschap. De combinatie van bosgebied op het Veluwemassief, heidevelden, prachtige IJssellandschappen met beekjes en natuurlijk de IJssel zelf zorgen voor prachtige natuur. Daarbij de grote wellness resorts, de Hanzesteden, musea, pret- en dierenparken, pittoreske stadjes en de gezelligheid van het dorp zelf.

De natuur lokt.
Voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers zijn er buitengewoon inspirerende mogelijkheden om te ontdekken en genieten. Silogie heeft veel routes en geeft graag advies. Elk type fiets is op aanvraag beschikbaar en staat bij aankomst voor u klaar. 

Naar een sauna of museum?
Wellness resorts als de Veluwse Bron en Thermen Bussloo zijn zeer nabij en Silogie biedt voordelige arrangementen om extra lang te kunnen relaxen.

Hanzesteden met veel cultuurhistorie en pittoreske binnensteden zijn Zwolle, Deventer of Zutphen, of kleinere stadjes zoals Hattem en Elburg. Ook op de fiets goed bereikbaar vanaf Silogie. 

Kunst- en cultuurliefhebbers halen hun hart op bij musea als Kröller-Müller, de Fundatie, Anningahof, Paleis Het Loo, of in één van de vele nostalgische kleinere musea in de omtrek. 

Pret- en dierenparken in de omgeving zijn Apenheul, Julianatoren, Dolfinarium, Burgers Zoo, Walibi. 

Kijk ook bij onze arrangementen. 

 

Recensie: Bijzondere overnachtingen

H.b.

Heerlijk weekend, gecombineerd met bezoek aan de Veluwse Bron.
Mooi groot atelier voor de creatieve mens, in een woord : geweldig! We komen zeker terug om ook van de prachtige omgeving te genieten.De natuur in

De Veluwe is een uniek natuurgebied waar in alle seizoenen wat te beleven valt. Er is ruime keus uit talloze wandel- en fietsroutes; de diversiteit aan landschappen is enorm.  Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is op de Veluwe. Van donkere dennenbossen tot zingende loofbossen en een mysterieus jeneverbessenbos. Een landschap vol verrassende afwisseling: uitgestrekte heidevelden gaan over in zandverstuivingen met hier en daar verborgen vennen en plassen. 

Lees meer >>
De Veluwse Bron en Thermen Bussloo

Op 10 minuten rijden van Epe bevindt zich de Veluwse Bron en Thermen Bussloo bereikt u in 30 autominuten.                             Met ons speciale arrangement krijgt u de entree voor de tweede persoon op een door-de-weekse dag helemaal gratis. Wat is lekkerder dan een heerlijk zacht bed na een hele dag relaxen in de sauna?  Laat inchecken, tot 21.30 u, is geen probleem. En

Lees meer >>
Fietsen op de Veluwe

De Veluwe beleef je op z'n mooist op de fiets: veel afwisseling, geen verkeerslichten en goed begaanbare fietspaden. Ontdek en dwaal met behulp van het zeer uitgebreide fietsknooppunten-netwerk. Silogie heeft kaarten beschikbaar. Aan de ene kant fietsen door een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Aan de andere kant slingerende dijken in een verrassend rivierenland langs de oevers van de IJssel.  

Lees meer >>