CONTACT   
     

RUIMtehuur

Op nieuwe ideeën komen. In stilte en rust ontstaan vaak de mooiste ideeën. De uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe zijn dan ook het ultieme decor voor een inspirerende teambuilding of heisessie. De Malerij ligt in Epe, op loopafstand van dit fenomenale natuurgebied, en kan dienen als perfecte uitvalsbasis. Deze fraaie, inspirerende locatie in een oude graanfabriek biedt een aantal ruimtes: een unieke plek voor vergaderingen, brainstorms en diverse vormen van 'creatief' bijeenkomen.

 

Vergaderlocatie, Groepslocatie, Kunstenaarslocatie

Het Atelier (+/- 200m2) Het Atelier is naar wens in te delen voor groepen tot maximaal 40 personen. De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een museale sfeer. De grote schildersezels werken uitstekend als workout-boards. Bij gebruik van het atelier voor twee of meer dagdelen zjin de andere ruimtes als subruimte beschikbaar. Een ideale locatie voor een creatieve of zakelijke bijeenkomst.

De Galerie (+/- 40m2) De galerie is een ideale werk-en vergaderruimte voor groepen tot 12 personen. Ook in de galerie zijn verschillende opstellingen mogelijk.

Faciliteiten
Beamer op aanvraag, beamerscherm, flip-overs, Wifi en Lan.
Gratis parkeergelegenheid.
Diverse subruimtes.
Terras aan voor- en achterzijde.

Groepslocatie. Meerdaagse sessies. De Malerij met gastenverblijven is te huur als groepsaccommodatie. In combinatie met onze Bed & Breakfast Silogie leent de Malerij zich dus ook uitstekend voor meerdaagse sessies. Er zijn zes gastenkamers (maximaal 17 slaapplaatsen). Zie hiervoor arrangementen en tarieven.

Kunstenaarslocatie. Een perfecte locatie voor kunstschilders, muzikanten, theatermakers en anderen.
Het atelier is uitgerust met grote schildersezels en werktafels zodat in een ruime setting gewerkt kan worden. Organiseer je eigen workshop of training. Al met al een inspirerende afwisseling met de thuissituatie!

 

Recensie: Bijzondere overnachtingen

H van Harten - Groningen

We hebben enorm genoten van onze overnachting hier. We sliepen in de Torenkamer, erg luxe en ruim. Alles was aanwezig en ook het ontbijt met het kistje was enorm compleet. Al met al één van de mooiste plekken waar we ooit overnacht hebben. Echte verbeterpunten kan ik niet bedenken.De mogelijkheden


Creatief vergaderen

Niets is zo belangrijk bij een vergadering als creativiteit (out of the box). Anders denken begint met een andere omgeving. En misschien een andere invulling?  Denk aan muziek, theater, cabaret, beeldende kunst of een creatieve workshop.  De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer. Daarnaast zijn er diverse andere ruimtes zoals de galeries, zithoeken en terrassen waar je kunt loungen.  Vanuit

Lees meer >>
RUIMtehuur

Organiseer je eigen workshop of training in het atelier van de Malerij. Kom met je eigen bedrijf, klas, groep of club en neem eventueel je eigen begeleiding mee. Silogie heeft alle faciliteiten voor een perfecte workshop. In de Malerij zijn verschillende indoor-activiteiten en workshops mogelijk. Denk aan muziek, theater, teambuilding, schilder- of meditatieworkshops. De witte muren en de hoge zoldering van het schildersatelier geven deze ruimte een serene rust en een haast museale sfeer.

Lees meer >>
Fietsen op de Veluwe

De Veluwe beleef je op z'n mooist op de fiets: veel afwisseling, geen verkeerslichten en goed begaanbare fietspaden. Ontdek en dwaal met behulp van het zeer uitgebreide fietsknooppunten-netwerk. Silogie heeft kaarten beschikbaar. Aan de ene kant fietsen door een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Aan de andere kant slingerende dijken in een verrassend rivierenland langs de oevers van de IJssel.  

Lees meer >>